Всеки социалист, който е бил или е председател на ОбС,

...
 Всеки социалист, който е бил или е председател на ОбС,
Коментари Харесай

БСП: Корнелия Нинова не може отново да бъде избрана за председател на партията

 

Всеки социалист, който е бил или е ръководител на Общински съвет, районен съд, Горско стопанство, ОблС и на Българска социалистическа партия, както и на ОбКК, РКК, ГКК и ОПКК два поредни цялостни мандата, вторият от който към началото на отчетно-изборната акция 2024 година, не може да бъде избиран още веднъж на същата позиция в доклади и избори 2024 година

Това реши на свое съвещание на „ Позитано “ 20 в условия на разполагаем кворум и в наличието на 18 от 31 членове Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия.

„ В тази връзка, Корнелия Петрова Нинова има изпълнени два поредни цялостни мандата като ръководител на Българска социалистическа партия и не може да бъде избирана още веднъж за ръководител на Българска социалистическа партия. Органът, който ще дава отговор за допускане на претендентите за ръководител на Българска социалистическа партия до присъединяване в директен вътрешнопартиен избор, няма право да допусне до присъединяване в него Корнелия Петрова Нинова. “ Това реши още комисията с цялостно единогласие, без гласове „ срещу “ или „ въздържал се “.

 Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 2 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°  Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 2 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°

ОПКК припомня още, че 2 поредни цялостни мандата е императивна норма, при която  няма разновидности за различно пояснение и държание. Решението на ОПКК ще бъде изпратено до всички социалисти в страната, като дружно с претекстовете си то е наложително за осъществяване, оповестяват от партията.

Новото управление на Българска социалистическа партия разиска хрумвания за ограничения, които да възстановят разговора в партията и да върнат взаимното взимане на решения.

Снимка: БСП

Предложенията пристигнаха на поредност от срещи, които и.ф. ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и ръководителят на ПГ и учредителен секретар Борислав Гуцанов започнаха, с цел да консолидират партията. Те се срещнаха с Движение „ Бузлуджа “, Платформа „ Социализъм ХХI век “ и Инициатива „ Социалисти за развиване на България “. Участваха и Филип Попов и Гергана Алексова от страна на новото краткотрайно управление на Българска социалистическа партия.

На срещите са били водачът на Платформа „ Социализъм ХХI век “ Георги Пирински, Иван Таков, Жельо Бойчев, Трифон Панчев, Петър Мутафчиев, Иван Пешев, Еньо Савов, Емилия Масларова, Атанас Атанасов, Петко Димитров, Тони Попов, Петя Панчева и Емил Бехар.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР